Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Τεράστιο διπλό μέσα στην Ανθούπολη!!Ανθούπολη-Αμπελόκηποι 0-2

 Τεράστια εκτός έδρας επιτυχία για την ομάδα μας που επικράτησε εκτός έδρας της Ανθούπολης με 0-2 στο ντέρμπυ παραμονής.Μια νίκη που ήρθε εν μέσω πολλών απουσιών,μέτριας εμφάνισης και σίγουρα αυξάνει πλέον την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία μας ενόψει της συνέχειας.
 Στα αγωνιστικά η Ανθούπολη μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα ή μάλλον εμείς δεν μπήκαμε κάθολου στο 1ο ημίχρονο.Ο Ζαραβέλης κράτησε το 0 στην άμυνα σε 4 τουλάχιστον περιπτώσεις στο 1ο μέρος με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Τίτα.
 Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε σχετικά καλά και ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στην 1η μας τελική προσπάθεια στο 49' με τον Παπαδόπουλο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας και αφού πρώτα την κατέβασε με ωραίο κοντρός έκανε το βόλε έξω απο την περιοχή με την μπάλα να περνάει πάνω απο τον Φιλιππαίο και να καταλήσει στα δίχτυα.Απο εκείνο το σημείο το παιχνίδι απέκτησε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα,κάρτες,νεύρα αντικλήσεις και καθόλου ποδόσφαιρο.
Ωστόσο είχαμε πλέον την ψυχολογία με το μέρος μας,το είχαμε πιστέψει και στο 67΄ο Τοπάλης με εκπληκτική κάθετη έβγαλε τον Παπαδόπουλο απέναντι στον Φιλιππαίο και με ψύχραιμο πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 0-2.
Στα αποδυτήρια μετά το 2ο στην Ανθούπολη...

 Στο τελευταίο 20λεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για το γκολ αλλά και πάλι ο Ζαραβέλης ήταν εκεί με αποκορύφωμα την απέκρουση εξεπαφής στο 87' μετά απο κεφαλιά του Στρείδη.


ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ (Θεοδώρου Σ.) : Φιλιππαίος,Λάμπος,Κυριανάκης,Κακιώρης,Τζεβελέκος,Μιχαλακέλης,Bardhi(52' Μαντινιώτης),Καμπαστανάκης(68' Παππάς),Τίτα,Στρείδης,Τσάγκης

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Μάλλης Γ.) : Ζαραβέλης,Παναγόπουλος,Μπάμε,Τσέλιος,Τοπάλης,Κουκουμάφτσης,Σιμωνιάν(90+1 Στασινούλιας),Μάργα,Κύλογλου
(90+3 Πότσι),Omordia,Παπαδόπουλος(90+4  Κίτσος)

* Πολύ καλή εμφάνιση απο την ομάδα στο 2ο μέρος κυρίως βγάζοντας θέληση και πάθος ενώ αυτοί που ξεχώρισαν περισσότερο ήταν οι Ζαραβέλης,Παπαδόπουλος και Τοπάλης
* Επόμενη αγωνιστική εντός έδρας με τον Κένταυρο Βριλησσίων
Για περισσότερα νέα της ομάδας,φωτογραφίες και βίντεο ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: Ampelokipoi F.C ( https://www.facebook.com/apsoiampelokipoi/?fref=ts )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου