Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Μαχαιριά στον θάνατο.. Αμπελόκηποι-Κένταυρος 1-2

 Στο 93ο λεπτό χάθηκε ο πολύτιμος βαθμός στο ουδέτερο του Γαλατσίου απέναντι στον τυπικά φιλοξενούμενο Κένταυρο Βριλησσίων.
 Σε ένα μέτριο 1ο ημίχρονο ο Κένταυρος ήταν καλύτερος και κατάφερε να προηγηθεί στο 28' με κεφαλιά του Τούντα στο 1ο δοκάρι μετά απο εκτέλεση κόρνερ ενώ είχαν και δοκάρι 10 λεπτά νωρίτερα σε κεφαλιά του Γαληνάκη.
 Στο 2ο μέρος μπήκαμε λίγο καλύτερα πιέσαμε έστω και ανορθόδοξα αλλά η μεγαλύτερη φάση του παιχνιδιού άνηκε στους φιλοξενούμενους όταν ο Νικολαϊδης έκανε το σουτ ο Ζαραβέλης έδιωξε και στην επαναφορά σε κενή εστία έστειλε την μπάλα πολύ ψηλά άουτ.
Και φτάσαμε στο 84ο λεπτό όταν ο Μάργας  με εξαιρετικό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Θεοδωρίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά

δυστηχώς μείναμε στα πανηγύρια αφού ο Αντωνόπουλος στην τελευταία φάση του παιχνιδιού με ακόμα μια κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Ζαραβέλη και έστειλε τον Κένταυρο μόνο 2ο στην Βαθμολογία.

Σίγουρα δυσαρέσκεια και στεναχώρια για τον τρόπο που ήρθε η ήττα ωστόσο δεν τα παρατάμε και συνεχίζουμε να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια.

Αμπελόκηποι: (Μάλλης Γ.) :Ζαραβέλης,Παναγόπουλος,Μηνάς,Τσέλιος,Βιγκάνι(83' λ.τ Μπάμε),Μπεκιράι,Σιμωνιάν,Μάργας,Κύλογλου(63' Ανδριόπουλος),Ομόρντια(54' Τοπάλης),Παπαδόπουλος

Κένταυρος Βριλησσίων: (Ζουμπατόπουλος Ν.):
Θεοδωρίδης Θ.

,Σκέντζος,Γαληνάκης,Τούντας,Κόλιος,Αντωνόπουλος,Μανίκας,
Κουλιούρης(79'Θεοδωρίδης Α.Π),Δέτσης(63' Νομικός),Πανάγου(74' Μωραϊτης),Νικολαϊδης

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ορισμένες φάσεις απο τον συγκεκριμένο αγώνα...

*Απο πλευράς μας ξεχώρισε ο Βιγκάνι και ο Μπεκιράι ενώ απο τον Κένταυρο πολύ δραστήριος ήταν ο Δέτσης και ο Τούντας.

*Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρη Πετρούπολης.

Για περισσότερα νέα της ομάδας,φωτογραφίες και βίντεο ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: Ampelokipoi F.C ( https://www.facebook.com/apsoiampelokipoi/?fref=ts )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου