Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Κατέρευσε μετά το 60'.. Λυκόβρυση-Αμπελόκηποι 4-1

 Όλα πήγαιναν καλά μέχρι το 60,το σκορ στο 1-1 χωρίς να έχουμε απειληθεί ιδιαίτερα και έχοντας και ένα δοκάρι που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-2..
 Αλλά λίγο η κούραση και λίγο η έλειψη αυτοσυγκέντρωσης στοίχισε με αποτέλεσμα ένα ωραίο απόγευμα να εξελιχθεί σε εφιάλτης.
 Μείναμε πίσω στο σκορ στο 16' με άλλο ένα τυχερό γκολ που δεχόμαστε φέτος,ωστόσο στο 31' ο Καραμπιτιάνης κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσια.Η Λυκόβρυση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπορούσε να απειλήθει ορθολογικά όμως στο 62' μετά απο μια αντεπίθεση δεχτήκαμε το 2-1 με αποτέλεσμα να καταρεύσουμε και να δεχτούμε άλλα 2 γκολ στο 69' και στο 83'..




 Δεν χάλασε και ο κόσμος μια ήττα είναι(1η στον όμιλο) οπότε συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι που είναι "εντός" έδρας με αντίπαλο το Καλαμάκι..

Για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της ομάδας μας επισκεφθείτε το facebook μας:    
 (     https://www.facebook.com/apsoiampelokipoi?fref=ts   )

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Μάλλης Γ.) : Ζαραβέλης,Σμυρλιάδης,Βάσιλας,Τσέλιος,Μάργας(10' λ.τ Πελεκούδας),Κουκουμάφτσης,Σιμωνιάν(75' Γεωργόλι),Πίστας(75' Ανδριόπουλος),Καραμπιτιάνης,Βασιλείου,Σιγκίρης

MVP: Καραμπιτιάνης


FORZA ABELOKIPARA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου