Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Μαχητική ΨΥΧΗ

Παίζεις με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας,αποστολή με 14 παίχτες και κόκκινη στο 57',και για μια ακόμα αγωνιστική κόντρα διαιτησία...
Ποσό χειρότερα μπορούσες να το φανταστείς;
Και όμως οι μάγκες με τα πράσινα παίζοντας με ψυχή κατάφεραν να κρατήσουν το 0-0 και να πάρουν έναν σημαντικό και μάλλον ανέλπιστο βαθμό στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία!
Ποδόσφαιρο τρομερό δεν παίξαμε αλλά ο καθένας έκανε την δουλειά που έπρεπε να κάνει στο γήπεδο.Στο 12ο λεπτό ο Καραμπιτιανης κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του αμυντικού προς τον τερματοφύλακα αλλά ο τελευταίος τον νίκησε στο τετ α τετ και έδιωξε σε κορνερ.
Αυτή ήταν η σημαντικότερη ευκαιρία στο 1ο ημίχρονο,με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή αλλά ανούσια αφού δεν φτάσανε πότε με αξιώσεις στην περιοχή μας.
Το 2ο μέρος ξεκίνησε με μεγαλύτερη πίεση χωρίς κάτι ιδιαίτερο μέχρι το 57' όταν ανεξήγητα ο διαιτητής μας άφησε με 10 παίχτες για μια διεκδίκηση της μπάλας στο κέντρο..Ο Κυλογλου έκανε την προβολή αλλά αποβολή ως δεύτερη κίτρινη δεν υπήρχε ποτέ..
Στο 62' ο Μπεκιράϊ δέχτηκε εσκεμμενο χτύπημα στο κεφάλι απο πίσω με τον άρχοντα της αναμέτρησης να δείχνει απλά κίτρινη...
Οι γηπεδούχοι πίεσαν μέχρι το τέλος,προσπάθησαν ανορθόδοξα με μεγάλες μπαλιές να σκοράρουν και καταφέραμε να κρατήσουμε τον βαθμό της ισοπαλίας σχετικά εύκολα.

Για άλλη μια φορά ο διαιτητής ήταν πιο ευαίσθητος στα πεσιματα των αντιπάλων ενώ εμείς έπρεπε να ματώσουμε για να κερδίσουμε φάουλ..
Ας ελπίσουμε στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε ίση μεταχείριση στα σφυρίγματα!
Επόμενη αγωνιστική "εντός" έδρας με τον ΑΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου