Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Ατυχής αποκλεισμός..!! Αμπελόκηποι-Πετράλωνα 0-1

 Κύπελλο τέλος..Η αυλαία έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο του Ρουφ απο την ομάδα των Πετραλώνων όπου χάσαμε με 0-1.Σίγουρα οι τυπικά φιλοξενούμενοι ήταν το φαβορί του παιχνιδιού και η ομάδα με μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της που θα κυνηγήσει και την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Αθήνας οπότε ήταν μια ήττα εντός προγράμματος.
 Στα αγωνιστικά τα Πετράλωνα προηγήθηκαν στο 21' με σέντρα σουτ απο αριστερά ενώ 3 λεπτά αργότερα είχαν και δοκάρι απο απευθείας εκτέλεση φάουλ.
Στο 1ο μέρος δεν είμασταν καλοί αλλά όσο πέρναγε η ώρα δείχναμε να το πιστεύουμε περισσότερο και στο 2ο μέρος είχαμε κλείσει τους φιλοξενούμενους στο μισό γήπεδο χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Πελεκούδα που άνοιξε το κοντρόλ και έχασε την ευκαιρία,αλλά και το πλασέ του Καραμπιτιάνη που έσωσαν οι αμυντικοί των Πετραλώνων πάνω στην γραμμή.
ο Χαιρετισμός ανάμεσα στις 2 ομάδες..








 Το κύπελλο τελείωσε και πλέον συγκεντρωνόμαστε στον βασικό μας στόχο,το πρωτάθλημα με σκοπό να μαζέψουμε όσους περισσότερους πόντους γίνεται και να σωθούμε όσο πιο νωρίς..
*Επόμενος αγώνας εκτός έδρας με την Λυκόβρηση που πέρυσι έχασε στις λεπτομέρειες την άνοδο στην Α' κατηγορία το Σάββατο στις 4:30 το μεσημέρι

Για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της ομάδας μας επισκεφθείτε το facebook μας:   Ampelokipoi F.C    
 (     https://www.facebook.com/apsoiampelokipoi?fref=ts   ) 

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Μάλλης Γ.) : Ζαραβέλης(GK) ,Μάργας(76' Kαραμπιτιάνης),Σμυρλιάδης,Τσέλιος,Βάσιλας,Κουκουμάφτσης,Τοπάλης,Ανδριόπουλος,Σιμωνιάν(65' Ζιγκίρι),Γεωργόλι(52' Βασιλείου),Πελεκούδας(C)

FORZA ABELOKIPARA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου