Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Αμπελόκηποι-Υμηττός 2-0

Ήταν το ντέρμπυ της αγωνιστικής για ..... 4 μόλις λεπτά.Τόσα χρειάστηκε ο Σωτηρόπουλος για να ανοίξει το σκορ και να βάλει τις βάσεις για την μεγάλη νίκη της ομάδας μας.
 Αν και παίζαμε σε εκείνο το σημείο με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού του Φλετούρη,ο Παπαδόπουλος με ωραία προσωπική ενέργεια έβγαλε τον Σωτηρόπουλο μέσα στην περιοχή απο πολύ πλάγια όμως θέση και με έναν κεραυνό έστειλε την μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στον ουρανό των διχτύων.

Στο 18ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι μετά απο εκτέλεση φάουλ έξω απο την περιοχή.Η πρώτη τους και τελευταία καθαρή φάση στον αγώνα!!
Στο 22ο λεπτό το παιχνίδι θα μπορούσε να είχε κλειδώσει όταν ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε φάουλ απο δεξιά,ο Πελεκούδας που είχε περάσει στην θέση του τραυματία Φλετούρη έπιασε την πρώτη κεφαλιά αλλά ο Παπαλουκάς απο την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
 Ότι δεν έγινε στο 22' έγινε 2 λεπτά αργότερα.Ο Σωτηρόπουλος βρήκε τον Αμοργιανιώτη αυτός έδωσε με την μια στον Τοπάλη για να ολοκληρωθεί το τριγωνάκι,η μπάλα ξανά με την μια έφτασε στον Πελεκούδα πολύ πλάγια απο το τέρμα έξω απο την περιοχή,επιχείρησε το σουτ που πήγε παράλληλα με το τέρμα ωστόσο εκεί βρέθηκε ο Παπαδόπουλος ο οποίος με την μία έκανε την σέντρα στο 2ο δοκάρι και ο Αμοργιανιώτης ανενόχλητος σε κενή εστία έκανε το 2-0 με κεφαλιά ψαράκι.
Απο εκεί και πέρα οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν έχοντας ένα καλό 10λεπτό χωρίς να κάνουν φάση όμως και καθαρά απο θέμα τύχης δεν έγινε το 3-0 αφού τουλάχιστον σε 3-4 περιπτώσεις χάσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα τα 3 τετ α τετ του Πελεκούδα.

Εξαιρετική εμφάνιση από όλη την ομάδα αλλά αυτός που έκανε την διαφορά ήταν ο Παπαδόπουλος με τις 2 ασσίστ αλλά και ο νεαποκτηθείς Κουκουμάφτσης που έκανε ντεμπούτο και δεν έχασε ούτε φάση!!

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:(Μάλλης Γ.):Κοκκώνης,Κουκουμάφτσης,Πέτρο,Παπαλουκάς,Μπεκιράι,Ανδριόπουλος,Αμοργιανιώτης(76' Σιμωνιάν),Τοπάλης,Φλετούρης(20' λ.τ Πελεκούδας),Σωτηρόπουλος(87' Τσιλιμίγκρας),Παπαδόπουλος



* Με αυτή την νίκη πλέον φτάσαμε τους 23 βαθμούς και βρισκόμαστε στο -3 απο την 3η θέση και στο -1 απο την 4η.
* Επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με την Κηφισιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου