Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ποιος Πελέ.. Πελε-κούδας!!! (Αμπελόκηποι-Αρίων 7-0)

Επιστροφή στις νίκες για τους Αμπελόκηπους που διέλυσαν με 7-0 τον άτυχο Αρίων για την 12η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΑ.
 Οι πράσινοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Πελεκούδα που σημείωσε 5 τέρματα και χάρισε στην ομάδα του την πιο μεγάλη νίκη απο πλευράς σκορ τα τελευταία χρόνια.
 Μόλις στο 3' ο Σωτηρόπουλος με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Παπαδόπουλο ο οποίος έπιασε ένα  δεξί φαλτσαριστό σουτ το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αλλά ενώ η μπάλα είχε κατεύθυνση προς τα δίχτυα ο Πελεκούδας απο κοντά άνοιξε το σκορ.Στο 14' ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ απο αριστερά, ο Τοπάλης πήρε την κεφαλιά η οποία κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι για να έρθει ο Πελεκούδας και πάλι στο ριμπάουντ και με νέα κεφαλιά να κάνει το 2-0.Ωστόσο 8 λεπτά αργότερα κλείδωσε και τυπικά το παιχνίδι όταν ο Πελεκούδας και πάλι κέρδισε πέναλντυ ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ,με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να μείνουν με 10 παίχτες και ο φορ των πρασίνων να σημειώσει Χατ-τρικ.
Πελεκούδας 

10 λεπτά αργότερα(34΄) ο Παπαδόπουλος που ήταν πολύ δραστήριος έκανε την κούρσα απο αριστερά,μπήκε στην περιοχή και έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Πελεκούδα που δεν δυσκολεύτηκε για το 4-0..Με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου ήταν σειρά του Αμοργιανιώτη να δώσει έτοιμο γκολ στον Πελεκούδα αφού μετά απο ωραία πάσα του Τοπάλη ο Αμοργιανιώτης έγινε αποδέκτης και έστρωσε την μπάλα στο σημείο του πέναλντυ με τον Πελεκούδα να σκοράρει εύκολα.
Στο 2ο ημίχρονο όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε ωστόσο στο 54' ο Σωτηρόπουλος μετά απο ωραία ενέργεια έκανε το σουτ έξω απο την περιοχή και η μπάλα πήγε στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Τασιούλα.
Στο 59' λεπτό ήταν σειρά του Κοκκώνη(που αγωνίστηκε για 1η φορά φέτος) να κλέψει λίγο απο την δόξα των συμπαικτών του αφού απέκρουσε στην δεξιά του γωνία το πέναλντυ του Καριοφύλλη ο οποίος είναι και ο 1ος σκόρερ του ομίλου.
Κοκκώνης

Και αφού δεν έγινε το 6-1 έγινε το 7-0 στο 72' το όποιο ήταν και το τελικό σκορ όταν μετά απο δυνατό πλάγιο του Πελεκούδα ο Αμοργιανιώτης ανενόχλητος στο 2ο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Μάλιστα ο ίδιος παίχτης θα μπορούσε να ανέβαζε το δείκτη του σκορ αλλά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του στο 78' σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Επόμενη αγωνιστική εκτός έδρας με τον πρωτοπόρο της  βαθμολογίας Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(Μάλλης Γ.) : Κοκκώνης,Πέτρο,Μηνάς(46' λ.τ Κίτσος),Παναγόπουλος,Βασιλειάδης,Μπεκιράι(77' Δρούγος),Αμοργιανιώτης,Τοπάλης,Πελεκούδας,Σωτηρόπουλος,Παπαδόπουλος(55' Καρώνης)

ΑΡΙΩΝ:Τασιούλας,Έρμηλος,Φλωρόπουλος,Σταυρόπουλος,Μοιρώτσος,Συμεών,Δημητρακάκης,Κάρμας(46' Ντάλας),Καρασπύρος,Καριοφύλλης,Σκόρδας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου