Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Θετικό αποτέλεσμα στην Χρυσούπολη!

Τον βαθμό της ισοπαλίας απέσπασε η ομάδα μας στο εκτός έδρας ντέρμπυ με την Κηπούπολη με 0-0.
 Η ομάδα (παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες)στήθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κενούς χώρους στους γηπεδούχους οι οποίοι απειλούσαν μόνο με στημένα και προσωπικές ενέργειες χωρίς όμως αποτέλεσμα.Απο την πλευρά μας στο 1ο μέρος (που είχαμε και κόντρα αέρα) απειλήσαμε 2-3 φορές με τον Παπαδόπουλο Α. Χωρίς όμως κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.
 Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα.
Μάλιστα λίγο έλειψε να κάνουμε την ζημιά αλλά το φάουλ του Παπαδόπουλου Α. πέρασε λίγο άουτ ενώ ένα γυριστό του ίδιου παίχτη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
Στο τελευταίο 10λεπτο οι της Κηπούπολης ανέβασαν στροφές και απείλησαν 3-4 φορές όμως έπεσαν πάνω στον Ζήση.

 Το παιχνίδι έληξε τελικά στο 96' με τους γηπεδούχους να προκαλούν μετά το τέλος χωρίς όμως να υπάρχει συνέχεια!
 Υ.Γ Είναι τουλάχιστον τραγικό να διαμαρτύρονται για την διαιτησία ενώ σε όλο το παιχνίδι ήταν 60-40 υπέρ τους.Πάντως στις 2 μπουνιές που δέχθηκε ποδοσφαιριστής μας εκτός φάσης προς το τέλους του αγώνα δεν φάνηκε να ευαισθητοποιούνται,εδώ βέβαια διαμαρτυρήθηκαν για το ότι ο διαιτητής έδωσε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακας μας την ώρα που προσπάθησε να κάνει το βολέ και ο επιθετικός τους με προβολή πήρε την μπάλα.Ενώ προχώρησαν ακόμα παραπέρα αφού ζήτησαν απο τον διαιτητή να γραφτεί στο φύλλο αγώνος το γεγονός ότι δεν τους αφήσαμε να δούνε τα δελτία μας μετά το τέλος του αγώνα(επιτρέπεται μόνο πριν την έναρξη του αγώνα) αλλά κάνανε τις πάπιες μόλις τους είπε ο διαιτητής ότι αν γραφτεί αυτό θα γραφτούν και απειλές προς το μέρος του μετά το τέλος του αγώνα(απειλές σε στυλ "Δεν θα φύγεις απο εδώ).Πάντως για να σας φύγει η απορία το Φ.Α το έχετε και αγωνίστηκαν 3 ομογενής και 1 ξένος,αν ξέρετε τους κανονισμούς θα ξέρετε και το ότι όλα είναι απολύτως νόμιμα!
 Κύριοι τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και αφού δεν τα καταφέρατε μην ρίχνεται το φταίξιμο στην διαιτησία αλλά στην ομάδα μας που ήταν ικανή για να σας στερήσει την νίκη!

Υ.Γ 2 Φαίνεται ότι η προηγούμενη ανακοίνωση μας για τα αποδυτήρια του συγκεκριμένου γηπέδου έπιασαν τόπο αφού τα αποδυτήρια που μας δόθηκαν ήταν... "vip" σε σχέση με τα άλλα!!!
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(Μάλλης Γ.) : Ζήσης,Κίτσος,Πέτρο,Παπαλουκάς,Παναγόπουλος,Μπεκιράι,Παπαδόπουλος Θ.(89' Μυλωνάς),Σωτηρόπουλος,Αμοργιανιώτης(89' Νικάκης),Παπαδόπουλος Α.,Χρηστάκης(61' Τοπάλης)

* Για περισσότερες πληροφορίες,φωτογραφίες και νέα της ομάδας μας κάντε like στην σελίδα μας στο facebook ( Ampelokipoi F.C - https://www.facebook.com/apsoiampelokipoi?fref=ts  )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου