Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Αμπελόκηποι-Ιεράπολη 1-0

Με το φτωχό αλλά υπερπολύτιμο 1-0 κέρδισε η ομάδα μας την Ιεράπολη για την 8η αγωνιστική της Γ' ΕΠΣΑ.Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Τοπάλης με κεφαλιά μετά απο φάουλ του Παπαδόπουλου Α.
 Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι παρά τις πολλές απουσίες(ούτε 18αδα δεν συμπληρώσαμε) είμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα απο την καλή ομάδα της Ιεράπολης.Ο Τοπάλης βρήκε δίχτυα στο 33' με ωραία κεφαλιά και το γκολ του ήταν αρκετό για να μας χαρίσει τους 3 βαθμούς.Το 1ο μέρος δεν είχε τίποτα αξιόλογο πέρα του γκολ.
 Στο 2ο ημίχρονο μπήκαμε νωθρά και κλειστήκαμε ανεξήγητα πίσω αφήνοντας την κατοχή στους φιλοξενούμενους,ωστόσο εμείς είμασταν αυτοί που απειλήσαμε και είχαμε τις ευκαιρίες για γκολ.
Ο Φλετούρης 2 φορές δεν μπόρεσε να σκοράρει απέναντι στον πολύ καλό Μπαλλή ενώ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε και το σουτ του Σωτηρόπουλου,τις κεφαλιές του Τοπάλη και του Πελεκούδα αλλά και την πολύ ωραία εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου Α.
 Να σημειωθεί επίσης ότι 1η φορά φέτος κρατήσαμε το 0 στην άμυνα!!
Απο την ομάδα μας ξεχώρισε ο Κίτσος στο καλύτερο του παιχνίδι φέτος όπως και οι Τοπάλης,Μπεκιράι και Παπαδόπουλος Α.
Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα μας εκτός έδρας το Σάββατο 23/11 με αντίπαλο την Κηπούπολη.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ:Ζήσης,Κίτσος,Πέτρο,Παπαλουκάς,Παναγόπουλος,Μπεκιράι,Τοπάλης,Αμοργιανιώτης(46' Πελεκούδας),Σωτηρόπουλος,Παπαδόπουλος Α.,Χρηστάκης(46' Φλετούρης)

*Για περισσότερες φωτογραφίες και νέα της ομάδας μας επισκεφτείτε μας στην σελίδα του facebook Ampelokipoi F.C ( https://www.facebook.com/apsoiampelokipoi )









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου