Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Παραμονή .... Loading ████████████ 99%

Την τύχη στα... πόδια της κρατάει η ομάδα μας στο θέμα της παραμονής αφού μετά το μεγάλο διπλό στο ντέρμπυ μίσους με τα Ιλίσια ακολούθησε η νίκη εντός έδρας με τα Μελίσσια με 2-1!!
 Το παιχνίδι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο απο άποψη θεάματος αλλά εδώ που φτάσαμε δεν νοιάζει και κανέναν..
   Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι και στο 19ο λεπτό ο Τσέλιος με καρφωτή κεφαλιά ψαράκι έπειτα απο εκτέλεση κόρνερ του Καραμπιτιάνη έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας







ενώ στο 37ο λεπτό ο Παπαδόπουλος έκλεψε την μπάλα απο τον τελευταίο αμυντικό των Μελισσίων και με εξαιρετικό πλασέ στο παραθυράκι της εστίας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.






 Όπως ήταν λογικό δεν είχαμε λόγο να βγούμε μπροστά και να ψάξουμε και άλλο γκολ με αποτέλεσμα τα Μελίσσια να πιέσουν αρκετά ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα εκτός απο ένα σουτ απο το ύψος της μεγάλης περιοχής που μπλόκαρε ο Ζαραβέλης με 2η προσπάθεια..
Στο 91ο λεπτό ο Κοβός μετά απο γύρισμα του Πίστα μείωσε σε 2-1 και έκανε τα τελευταία 3 λεπτά του παιχνιδιού θρίλερ ωστόσο αντέξαμε και πανηγυρίσαμε μια νίκη που μας φέρνει κοντά στην σωτηρία.
Πλέον χρειαζόμαστε 3 βαθμούς στις τελευταίες 2 αγωνιστικές για να παραμείνουμε στην κατηγορία και μαθηματικά χωρίς να μας ενδιαφέρουν τι θα κάνουν οι άλλοι διεκδικητές..

Πατήστε στο λινκ για το βίντεο του αγώνα με τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ!!
https://www.youtube.com/watch?v=XyZL1zCFkDM

Τέλος αξίζει να αναφερθεί η διαιτητική τριάδα(Ευθυμίου Ε.,Γεωργής Α.,Καραγιαννίδης Ι.) που ήταν αλάνθαστη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού !!!

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ: (Μάλλης Γ.) : Ζαραβέλης,Τσέλιος,Παναγόπουλος,Βιγκάνι,Μάργα(78' Γεωργόλι),Κουκουμάφτσης,Κίτσος,Μπεκιράι,Παπαδόπουλος(65' Τοπάλης),Φώτου(89΄Βασιλειάδης),Καραμπιτιάνης

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: (Αθανασιάδης Γ.) : Νικολάου,Σιαδήμας,Πολυδωρόπουλος,Τσουπάνος(46' Τσαμουρτζής),Στέλλας,Τσουκαλάς,Πίστας,Τσιμπρικίδης,Κοβός,Παπαχρήστος(λ.τ 32' Δήμος),Λυμπούσης(63' Τζανέτης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου