Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ-Πανιώνιος Καισσαριανής 2-0!!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα μας η οποία κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στον Πανιώνιο με 2-0!
Έχοντας σε εξαιρετική μέρα ολόκληρη την αμυντική 4άδα και τα 2 κεντρικά χαφ  δεν απειληθήκε καθόλου στο παιχνίδι και η μόνη αξιόλογη φάση ήταν ένα δοκάρι στο 27' των φιλοξενούμενων.Η 1η φάση στο παιχνίδι πάντως άνηκε σε εμάς αλλά το σουτ του Πελεκούδα απο πλεονεκτική θέση πέρασε δίπλα απο το δοκάρι.

 Στόχος μας ήταν το "μηδέν" στην άμυνα με τον κόντρα αέρα και αφού τα καταφέραμε εύκολα,στο 2ο μέρος μπήκαμε αποφασισμένοι για την νίκη.
Στα περισσότερα παιχνίδια η τύχη μας έχει γυρίσει την πλάτη,ωστόσο τώρα μας χαμογέλασε...Κόρνερ του Παπαδόπουλου Α. κακή εκτίμιση απο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων ο οποίος θα στείλει την μπάλα στην πλάτη του αμυντικού του και απο εκεί στα δίχτυα της ομάδας του.
Μόλις 5' λεπτά αργότερα το παιχνίδι τέλειωσε ουσιαστικά όταν μετά απο ωραία συνεργασία στον χώρο του κέντρου και κάθετη του Μπεκιράι ο Αμοργιανιώτης με σουτ απο πολύ πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.
Απο εκείνο το σημείο και μετά απλά διατηρίσαμε το προβάδισμα μας,κλείσαμε τους χώρους και δεν επιτρέψαμε σε κανένα σημείο του αγώνα στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι απο αυτό το παιχνίδι..
Εξαιρετική εμφάνιση απο όλη την ομάδα ωστόσο ξεχώρισαν οι Τοπάλης,Τσιλιμίγκρας και Μπεκιράι που ήταν άψογοι στα καθήκοντα τους.
Τώρα για την διαιτησία δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι..Όταν στο 8' η ομάδα που έχει κατοχή έχει δεχτεί 3 κίτρινες σίγουρα κάτι δεν πάει καλά,εκτός φυσικά αν το κάθε φάουλ που γίνεται είναι κάρτα..
 Όσο για τα όσα ακούστηκαν στο τέλος απο παίχτη των φιλοξενούμενων,ότι δεν την βρίσκουμε και δεν μπορούμε να αλλάξουμε μια πάσα θα τον παρακαλέσουμε πολύ να μπει στο " www.epsath.gr " να πατήσει Γ' κατηγορία 1ος όμιλος και να δει τι γράφει στην 17η αγωνιστική κάτω κάτω..
 Επόμενη αγωνιστική ρεπό και μετά το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Προμηθέα Δάφνης.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(Μάλλης Γ.) : Κοκκώνης,Παναγόπουλος,Κουκουμάφτσης,Τσιλιμίγκρας,Παπαλουκάς,Μπεκιράι,Τοπάλης,Ανδριόπουλος,Αμοργιανιώτης(Σιμωνιάν),Παπαδόπουλος,Πελεκούδας(Μπούρας)

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα της ομάδας ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook "Ampelokipoi F.C "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου