Ώρα για ματς...

Ώρα για ματς...

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Φοίνικας Καλλιθέας-Αμπελόκηποι 1-2

Μια αγχωτική νίκη πήρε η ομάδα μας απέναντι στον ουραγό Φοίνικα Καλλιθέας.Φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχουμε πρόβλημα με τις θεωρητικά "εύκολες" ομάδες αφού τον Φοίνικα τον έχουμε κερδίσει 3-2 και 2-1,τα πράσινα πουλιά 0-1,την Τόλμη Περιστερίου 1-3(με το 3ο γκολ στο 89'),ενώ με Κηφισιά 2010 και Προμηθέα ήρθαμε ισόπαλοι με 1-1 και 2-2 αντίστοιχα.
 Η έναρξη του παιχνιδιού έδειχνε έναν υγιηνό περίπατο αφού μόλις στα 10 δευτερόλεπτα ο Χρηστάκης έχασε την 1η ευκαιρία.Το γήπεδο είχε γύρει αφού η μπάλα παιζόταν στο 1/3 των γηπεδούχων και το σκορ άνοιξε ο Χρηστάκης στο 15' με ωραίο σουτ έξω απο την περιοχή.Μέχρι το τέλος του 1ου μέρους είχαμε 12 κλασσικές ευκαιρίες για γκολ αλλά το ισχνό 0-1 παρέμεινε..Στο 46 ο Χρηστάκης έχασε νέα ευκαιρία αφού μόνος του στο 2ο δοκάρι έστειλε την μπάλα άουτ.
 Απο αυτό το σημείο και μετά δεν υπήρχαμε στο γήπεδο και οι γηπεδούχοι το εκμεταλεύτηκαν και σε μια απο τις λιγοστές επισκέψεις τους ισοφάρισαν σε 1-1 στο 72 με κεφαλιά μετά απο φάουλ.Μάλιστα μετά την ισοφάριση θα μπορούσαν να πάρουν και το προβάδισμα σε 1-2 περιπτώσεις αλλά σταθήκαμε τυχεροί.







 Τελικά στο 88' ο Πελεκούδας μετά απο μπαλιά του Παπαδόπουλου Α. πέρασε έναν παίχτη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
 Αξίζει να αναφερθεί ότι η χθεσινή διαιτησία ήταν η καλύτερη διαιτησία συνολικά και στις 16 αγωνιστικές!!!!
 Και ο διαιτητής αλλά και οι 2 βοηθοί ήταν άψογοι.

*Να σημειωθεί ότι τραυματίας αποχώρησε ο Σωτηρόπουλος και ο Ανδριόπουλος ενώ στο τελευταίο 15λεπτο ο Πέτρο και ο Σιμωνιάν έπαιζαν τραυματίες αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ(Μάλλης Γ.):Κοκκώνης,Μηνάς,Πέτρο,Παναγόπουλος,Τσιλιμίγκρας,Κουκουμάφτσης,Ανδριόπουλος(46' Παπαδόπουλος Θ.),Σωτηρόπουλος(Αμοργιανιώτης),Σιμωνιάν,Χρηστάκης(Παπαδόπουλος Α,),Πελεκούδας

Για περισσότερα νέα και ενημερώσεις της ομάδας μας ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook ( Ampelokipoi F.C ) https://www.facebook.com/apsoiampelokipoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου